25 ani de Radio TRINITAS

Patriarhia Română

România la zi

Luni - vineri, 11.05 - 13.00
Înapoi la emisiuni

România la zi este o emisiune de tip magazin, cu informaţii sociale, culturale, economice. Fie că este vorba de lansări de carte, festivaluri, sau de modificări legislative, de la Radio TRINITAS aflaţi tot ce doriţi să ştiţi.

Sunteţi invitaţi în cele mai frumoase locuri din România, descoperiţi ce au scris ziarele locale, cum e vremea, care este starea mediului, cum se circulă, la ce evenimente puteţi participa, dar şi ce decizii se iau în Uniunea Europeană şi cum se pot obţine finanţări nerambursabile.

Radio TRINITAS este aproape de românii din străinătate. De luni până vineri, în emisiunea România la zi, ascultați interviuri, știri, reportaje despre viața românilor din diaspora, în cadrul rubricii Români de lângă români.

Dacă aveţi probleme de sănătate, rubrica Medicul de gardă vă vine în ajutor cu prezentarea celor mai bune tratamente, iar muzica vă ajută să vă relaxaţi. Învăţăturile patristice, Rubrica de psihologie, scrierile vechi şi de valoare, creaţiile sau interpreţii de la noi din ţară completează emisiunea România la zi.

De luni până vineri, de la 11.05-13.00, emisiunea în cadrul căreia descoperiţi România, aşa cum este ea.