25 ani de Radio TRINITAS

Patriarhia Română

Întrebările adolescenței

Sâmbătă, 11.30-12.00
Înapoi la emisiuni

Realizată în parteneriat cu Protoieria Sector III Capitală și cu Asociația Părinți pentru Ora de Religie, emisiunea este prezentată de Ana-Maria Tomi, în vârstă de 13 ani.

La finalul fiecărei ediții, Părintele Protoiereu Florin-Nectarie Busuioc adresează un mesaj la tema emisiunii.

ATENȚIE!

CÂȘTIGĂTORII FIECĂREI EDIȚII VOR FI INVITAȚI ÎN STUDIOURILE RADIO TRINITAS PENTRU A PARTICIPA LA REALIZAREA EMISIUNII ȘI VOR PRIMI UN PREMIU SURPRIZĂ!

Dacă aveți între 10 și 18 ani, puteți fi chiar voi câștigătorii emisiunii Întrebările adolescenței ! Cum? E foarte simplu:

  1. Ascultați emisiunea Întrebările adolescenței în fiecare sâmbătă de la ora 11:30, la Radio TRINITAS.
  2. Fiți foarte atenți! Se va anunța tema eseului pentru emisiunea viitoare! (tema o veți putea găsi și pe pagina de Facebook a emisiunii)

3.Scrieți un eseu de MAXIM o pagină A4 cu tema….(tema va fi anunțată în fiecare emisiune). Eseul trebuie să fie scris la PERSOANA I SINGULAR. Exprimați în scris părerile și sentimentele voastre!

  1. Trimiteți eseul pe adresa adolescent@trinitas.ro PÂNĂ LUNI! (eseurile trimise după această zi NU vor putea fi luate în considerare!) NU UITAȚI să vă scrieți NUMELE, PRENUMELE, VÂRSTA și UN NUMĂR DE TELEFON LA CARE VĂ PUTEM CONTACTA.
  2. Așteptați telefonul nostru! Dacă nu câștigați acum, puteți câștiga data viitoare!

Doi actori profesioniști, de fiecare dată alții, VOR ALEGE ESEURILE CÂȘTIGĂTOARE. La fiecare emisiune vor fi câte DOI câștigători: un băiat și o fată. Aceștia vor avea bucuria să-și asculte eseurile citite de mari actori ai scenei românești, chiar în cadrul emisiunii Întrebările adolescenței !